Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di fragole, mature ma sode, pulite
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 15 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- 40 g di rucola
- 250 g di burrata a pezzi
- pepe macinato
- baguette a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1554.6 kJ / 371.6 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 713.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al pesto di prezzemolo
20 Min
Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola
40 min
Granita al Mojito
10min
Sospiri sardi (senza glutine)
1 Std.
Spiedini di manzo con spaghettini di verdure
1ωρ. 30 λεπτ.
Canapés di patate dolci con feta, fagioli e zucchine
50 Min
Tagliatelle di carote con pesto di foglie di carote
50 Min
Granita di caffè e spezie
20 Min
Crema di funghi al profumo di tartufo (vegan)
50 Min
Patate dolci al forno con salse dip (cetriolini, mango, fagioli neri)
45 min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1 Std.
Arrosto con contorno di castagne e patate
2h