Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di funghi shiitake secchi
- 2 gambi di citronella (lemon grass) fresca, la parte bianca, a pezzi (2 cm)
- 2 mazzetti di coriandolo fresco, le foglioline + q.b.
- 3 - 6 peperoncini piccanti freschi a metà
- 3 foglie di kaffir lime
- 150 g di pomodoro maturo, tagliato in quarti
- 2 centimetri di zenzero, radice fresca, pelata e a pezzi (1 cm)
- 3 spicchi di aglio
- 2 centimetri di galanga fresco la radice, pelata
- 70 g di scalogni a pezzi
- 5 g di dado per brodo di pollo
- 700 g di acqua
- 10 g di crema di peperoncino (Tom yum paste)
- 40 g di salsa di pesce
- 10 g di zucchero di canna
- 200 g di code di gambero fresche, pulite
- 1 cucchiaio di succo di lime
- 1 cipollotto tritato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 295 kJ / 70.5 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 1.5 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1h 5min
Zighinì (Stufato di manzo)
50 Min
Scones
30 min
Salmone con miso e salsa gochujiang piccante
7 godz. 30 min
Stufato di vitello e verdure all'austriaca a Cottura Lenta
2h 45 min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 Std. 30 Min
Pollo al curry verde
55 min
Merluzzo in salsa chakalaka e burro all'aneto
50 Min
Tom Yum Kung
30 min
Purè di patate all'aglio
50 Min
Vichyssoise
6óra
Gulasch di agnello
1h 10min