Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di funghi shiitake secchi
- 2 gambi di citronella (lemon grass) fresca, la parte bianca, a pezzi (2 cm)
- 2 mazzetti di coriandolo fresco, le foglioline + q.b.
- 3 - 6 peperoncini piccanti freschi a metà
- 3 foglie di kaffir lime
- 150 g di pomodoro maturo, tagliato in quarti
- 2 centimetri di zenzero, radice fresca, pelata e a pezzi (1 cm)
- 3 spicchi di aglio
- 2 centimetri di galanga fresco la radice, pelata
- 70 g di scalogni a pezzi
- 5 g di dado per brodo di pollo
- 700 g di acqua
- 10 g di crema di peperoncino (Tom yum paste)
- 40 g di salsa di pesce
- 10 g di zucchero di canna
- 200 g di code di gambero fresche, pulite
- 1 cucchiaio di succo di lime
- 1 cipollotto tritato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 295 kJ / 70.5 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 1.5 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Pad thai
45min
Gamberi in agrodolce
40min
Korma di verdure con anacardi
55min
Zuppa di noodles con mazzancolle
30min
Sweet sushi
2h
Spaghetti cinesi con verdure e filetto di maiale
50min
Ceviche peruviana
1h 35 min
Gulash di patate
1h
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Filetto di maiale Chimichurri con insalata di riso
13hod. 20min
Insalata di calamari vietnamita (Goi muc)
1h
Zuppa di noodles vietnamita (Bun bo hue)
2h 30 min