Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 uova, medie (circa 60 g), fredde di frigorifero
- acqua, per riempire fino a 1 l
- 2 rametti di aneto fresco, solo le foglie
- 300 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische, in pezzi
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di pepe rosso in grani
- ½ cucchiaino di sale
- 3 avocado
- 30 g di germogli misti
- 6 fette di pane bianco, tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1678.3 kJ / 401.2 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 435.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado toast
7ωρ.
Tartine di pane nero con avocado e tacchino
40 min
Uova barzotte su pan brioche con salmone affumicato
5h 30min
Insalata di gamberi con verdure croccanti
40 min
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1 godz. 30 min
Salsa al prezzemolo
20 min
Succo al mango
10min
Fajitas con pollo e funghi (TM6)
1h
Smoothie mirtilli e té matcha
10min
Fichi freschi ripieni
20 min
Curry di gamberi con riso basmati (Bimby Friend)
35 min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45 min