Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaino di coriandolo in polvere
- 30 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di salsa di soia
- 80 g di cipollotti a pezzi
- 40 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 15 g di olio di sesamo
- 4 g di pepe rosa in grani
- 6 g di sale
- 1 pizzico di peperoncino secco piccante
- 500 g di tonno fresco a tocchi (1-2 cm)
- 1 avocado, la polpa a tocchetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- fiori edibili q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 32.8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Tonno in agrodolce
1h
Trittico d'autore
2h
Tartare al salmone
1h
Spiedini di mazzancolle con salsa al mango
55 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Insalata cremosa di gamberi
35 min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Gamberoni con avocado e yogurt
35 min
Riso basmati mango e gamberi
45 min
Mazzancolle su salsa yogurt e pomodorini confit
2 godz. 10 min