Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaino di coriandolo in polvere
- 30 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di salsa di soia
- 80 g di cipollotti a pezzi
- 40 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 15 g di olio di sesamo
- 4 g di pepe rosa in grani
- 6 g di sale
- 1 pizzico di peperoncino secco piccante
- 500 g di tonno fresco a tocchi (1-2 cm)
- 1 avocado, la polpa a tocchetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- fiori edibili q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 32.8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa guacamole
10min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30min
Crema di ceci con cozze piccanti
30min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 Std. 35 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35min
Polpo su farinata di ceci
5h
Salmone teriyaki
50 Min
Tartare al salmone
1h
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h