Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 50 g di mandorle a lamelle, a piacere tostate
- 450 - 500 g di cavolfiore intero (vedere consigli)
- 1000 g di acqua
- 3 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale
- 250 g di passata di pomodoro
- 150 g di pasta al curry
- 180 g di yogurt greco
- 120 g di panna, qualsiasi tipo
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di pomodoro, senza semi a dadini
- 1 peperoncino verde fresco
- coriandolo fresco tritato per servire
-
4
pezzi di pane roti
of riso bollito
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2170.2 kJ / 518.7 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 2404.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni in agrodolce sottovuoto
2h
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45min
Fagioli alla contadina
35min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35min
Patate dolci ripiene di lenticchie piccanti, maionese alla banana e coleslaw
50min
Zucca spaghetti ripiena con arachidi
1h
Cubetti di zucca in agrodolce
Keine Bewertungen
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1h 10 min
Verdure insaporite alla vietnamita con riso jasmine
40min
Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino
4h 30min
Vellutata di gambi di verdure
45min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min