Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di riso selvaggio
- 30 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di funghi freschi, affettato
- 40 g di porro, affettato
- 30 g di burro vegetale, senza lattosio
- 150 g di acqua + q.b tiepida per ammollo
- 150 g di latte di cocco
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di origano secco
- ¼ cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe macinato
- prezzemolo fresco per guarnire
- ½ lime preferibilmente biologico, a spicchi
- pane tostato, a fette, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2939.8 kJ / 702.6 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 62.5 g
- Vetten
- 38.8 g
- Verzadigd vet
- 24.9 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 626.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risolatte con mele e cannella (TM6)
50 Min
Lasagne con ragù di soia (vegan e senza glutine)
2h
Bulgur all'arancia con verdure
1 Std.
Riso cotto dolce alle rose (Sheer berenj)
50 Min
Zuppa di lenticchie alla turca
1 Std.
Bruschette con verdure e funghi
24 Std.
Riso con manzo e peperoni
45 Min
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo
1 Std.
Virtù teramane
1 Std.
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40 Min
Zuppa di lenticchie e funghi
45 Min
Smoothie spinaci, mela e zenzero
5 Min