Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Valtellina Casera a pezzi
- 200 g di pane raffermo a pezzi (3 cm)
- 400 g di latte
- 130 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
- 40 g di burro
- 10 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio a fettine
- 500 g di patate, pelate e a tocchetti
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2759.8 kJ / 659.5 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 811.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Lasagne alla bolognese
2 Std. 15 Min
Schiaffettoni ripieni
1 Std. 30 Min
Patate gratinate al formaggio
2 Std.
Crespelle ai formaggi
2 Std. 30 Min
Risotto pere e Castelmagno
35 Min
Saltimbocca con verdure e risotto piselli e zafferano
1 Std.
Frittelle di mele e arancia
1h 5min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1 Std.
Sciatt
1 Std.
Crespelle con radicchio e noci
2 Std.
Pizzoccheri
50min