Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Valtellina Casera a pezzi
- 200 g di pane raffermo a pezzi (3 cm)
- 400 g di latte
- 130 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
- 40 g di burro
- 10 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio a fettine
- 500 g di patate, pelate e a tocchetti
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2759.8 kJ / 659.5 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 811.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla carbonara
2hod.
Canederli al formaggio
1hod.
Crespelle ai formaggi
2hod. 30min
Gnocchi di polenta
25min
Pasta pasticciata
2hod.
Strangolapreti alla trentina
4h
Pappardelle alla papalina
30 min
Lasagna radicchio e salsiccia
2hod.
Lasagne con ragù di verdure (Bimby Friend)
1 Std. 10 Min
Crespelle con radicchio e noci
2hod.
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Pizzoccheri
50 Min