Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Valtellina Casera a pezzi
- 200 g di pane raffermo a pezzi (3 cm)
- 400 g di latte
- 130 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
- 40 g di burro
- 10 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio a fettine
- 500 g di patate, pelate e a tocchetti
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2759.8 kJ / 659.5 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 811.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con petali di carote e caprino
30 min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Sugo pomodoro e ricotta
1h
Lasagne di polenta
3h 30min
Polenta
1h
Mondeghili
40 min
Polpettone di riciclo
1h
Monte Cristo sandwich
4 godz. 30 min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1h
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1h 30min
Pizzoccheri
50min
Tagliatelle al ragù
1h 10min