Rassolnik (zuppa di cetriolini)

Rassolnik (zuppa di cetriolini)

5.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 200 g di cetriolini sott'aceto a pezzi
  • 100 g di carota a fette
  • 100 g di cipolla in quarti
  • 30 g di olio di oliva
  • 70 g di concentrato di pomodoro
  • 300 g cuore di carciofo sott'olio
  • 30 g di orzo perlato sciacquato
  • 1000 g di brodo di pollo
    1000 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 300 g di patate a cubetti (1 cm)
  • 10 grani di pepe nero
  • 1 foglia di alloro secca
  • 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 60 g di panna acida

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 13 g
Calorieën 1137 kJ / 272 kcal
Vetten 19 g
Vezels 2.6 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...