Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 100 g di carota a fette
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio di oliva
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 300 g cuore di carciofo sott'olio
- 30 g di orzo perlato, sciacquato
-
1000
g di brodo di pollo
of 1000 g di acqua - ½ cucchiaino di sale
- 300 g di patate a cubetti (1 cm)
- 10 grani di pepe nero
- 1 foglia di alloro secca
-
10
g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
of 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 60 g di panna acida
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1137 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso pilaf con maiale
45 min
Zuppa di lenticchie alla turca
1h
Zuppa di patate e funghi
20 min
Riso cotto dolce alle rose (Sheer berenj)
50 min
Bulgur all'arancia con verdure
1h
Moon Milk rosa
10 min
Japanese Cheese Tart
Keine Bewertungen
Torta tres leches (torta ai tre latti)
2h
Langos
5h 10min
Spaghetti e meatballs di pollo
1h 40min
Pancake con frutta secca e datteri
15 menit
Pavlova ai frutti di bosco
5sa 30 dk