Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carne marinata
- 10 g di peperoncino in polvere
- 10 g di coriandolo in polvere
- 5 g di paprika dolce o piccante
- 10 g di cumino in polvere
- 5 g di aglio in polvere
- 10 g di prezzemolo secco
- 5 g di origano secco
- 5 g di timo secco
- 5 g di cannella in polvere
- 5 g di sale
- 600 g di filetto di maiale a strisce (5-6 mm di spessore)
- 40 g di olio extravergine di oliva
Salsa tzatziki
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cetriolo, pelato, senza semi e a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di yogurt greco bianco, non dolcificato
- ¼ di cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di erbe aromatiche miste secche (ad es. aneto, menta, origano)
Terminare la preparazione
- 60 - 100 g di cipolla rossa in spicchi (5 mm), a piacere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 6 pezzi di pane tipo Pita
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2506 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 39.8 g
- Koolhydraten
- 57.8 g
- Vetten
- 25.4 g
- Verzadigd vet
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cinnamon rolls
4h
Uramaki di salmone
2h 30min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Insalata di pollo e avocado
30 min
Orzo con pollo al miele con pesto
45min
Smoothie bowl ai frutti di bosco
15min
Insalata Thai con condimento alle arachidi
30 min
Polpette alla rucola
40min
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1h 30min
Pane agli spinaci
3 Std.
Indian Butter Chicken veloce
45min
Polpette di ricotta al sugo
50min