Lasagna vegetariana

Lasagna vegetariana

4.6 18 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
8 porzioni

Ingrediënten

  • 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Lasagne
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Ragù di verdure
  • 80 g di gambo di sedano a pezzi
  • 100 g di carota pelata e a pezzi
  • 100 g di cipolla rossa a fettine
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di zucchine a rondelle (0.5 cm)
  • 200 g di asparagi a tocchetti (1 cm)
  • 400 g di salsa di pomodoro
  • 100 g di acqua
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella
  • 1000 g di latte
  • 80 g di burro
  • 100 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di fiori di zucca a metà
  • burro in fiocchetti, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 471.3 mg
Eiwitten 23.2 g
Calorieën 2301.1 kJ / 550 kcal
Vetten 30.3 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 9.1 g
Koolhydraten 49.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...