Compatibele versies
Tagliatelle alle verdure con salsa alle arachidi (vegan)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g di acqua
- 250 g di pasta secca, tipo tagliatelle (senza uova)
- 70 g di carota, a rondelle
- 70 g di taccole
- 70 g di cimette di broccoli
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di burro di arachidi
- 15 g di salsa di soia chiara
-
20
g di olio di sesamo
of 20 g di olio di cocco - 2 rametti di coriandolo fresco
- 1 cucchiaino di peperoncino rosso secco (optioneel)
- 2 cucchiai di arachidi tostate salate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2628.9 kJ / 628.3 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 34.3 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1065.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40 min.
Hummus di cicerchie e zucca arrosto
10 godz.
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40 min.
Arrosto di lenticchie con patate dolci e purea di sedano rapa e broccoli
1h
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40 min.
Grissini di sfoglia croccanti al formaggio
35 min.
Bulgur con verdure e salsa ai funghi
50 Min
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40 min.
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Ragù di tempeh
30 min.
Pudding al cioccolato e semi di chia
25 min.
Curry di ceci (vegan)
1h