Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fillo
- 130 g di acqua + q.b.
- 280 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di aceto di vino bianco
Ripieno
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci freschi
- 120 g di cipolla bianca, in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Feta (formaggio greco) a pezzi
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
-
1 - 2
pizzichi di aneto secco
of 1 - 2 pizzichi di origano secco
Terminare la preparazione
- amido di mais (maizena) q.b. (optioneel)
- 1 cucchiaio di semi di sesamo (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1444 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1050.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne vegan con funghi, cavolo nero e pesto di rucola e noci
1h 30min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40 min
Samosas di melanzane e lenticchie con salsa allo yogurt e menta
1 godz.
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15 Min
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Insalata veloce con verdure crude
15 Min
Polpettine di patate e tacchino
1h 30min
Dampfnudeln con confettura di ciliegie
2h 30min
Torta salata funghi e patate
1h 30min
Rösti svizzero
9 godz.
Pici all'etrusca
1 Std. 45 Min
Polpette di peperoni
1 godz.