Apparaten en accessoires
Tamagoyaki (frittata giapponese)
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni
Ingrediënten
-
4 uova
-
10 g di salsa di soia
-
60 g di dashi in polvere
-
5 g di mirin
-
5 g zucchero
-
olio di semi di girasole
-
daikon grattugiato, a piacere
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
268.1 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
299.8 kJ /
71.5 kcal
Vetten
4.4 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
1.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voi...Noi...Bimby® - Marzo 2023
31 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Bisque
2u.
Couscous con agnello e verdure
Geen beoordelingen
Involtini primavera
1u.
Pasta tikka
1u.
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1u. 10min
Torta "Opera"
24u.
Chicken Ramen
14u. 40min
Spätzli alla crema di verza
Geen beoordelingen
Agnolotti burro e salvia
10u.
Mousse all'avocado
15min
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3u. 30min
Gyoza
1u.