Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Wonton
-
150
g di funghi shiitake freschi in quarti
of 150 g di funghi champignon freschi in quarti - 150 g di foglie di cavolo cinese a pezzi
- 10 g di zenzero, radice fresca
- 3 cipollotti a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di carne trita di maiale
- 2 cucchiaini di pepe bianco macinato
- 45 g di salsa di soia chiara
- 10 g di aceto di riso
- 10 g di olio di sesamo
Brodo
- 24 sfoglie di pasta per wonton (10 cm)
- 20 g di aceto di vino
- 50 g di dado per brodo vegetale
- 1500 g di acqua
- 2 cucchiaini di zucchero
- 5 centimetri di zenzero, radice fresca tagliata a julienne
- 6 cipollotti a fettine
- 15 g di salsa di soia
- 1 mazzetto di foglie di cavolo cinese a pezzi
- ½ mazzetto di coriandolo fresco per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1991.4 kJ / 474.2 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1193.7 mg
Alternatieve recepten
Crêpes Suzette
35 min.
Keftedes (polpette greche)
2h 30min
Khao poon
2 Std.
Curry di verdure con riso al lemon grass
1h 15min
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1óra 30p
Gelato al mango
12hod.
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15min
Involtini primavera vietnamiti
40 min.
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3óra
Cevapcici con riso saporito
1h 10min
Gratin di zucca spinosa e dentice
1 godz. 25 min
Arancini di riso vegetariani
2 Std. 5 Min