Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g di semi di lino
- 140 g di mandorle pelate, ammollate per 10 ore in acqua e sgocciolate
- 150 g di pomodori, in quarti
- 55 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 125 g di carote, a pezzi
- 40 g di datteri denocciolati
- 65 g di olio di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale alle erbe
- 1 cucchiaio di cumino in polvere
- 4 foglie di lattuga romana
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1224 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 24.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger vegan
5h
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Bevanda di avena e datteri
20 Min
Manzo al tamarindo con riso
9h 10min
Arrosto di lenticchie con patate dolci e purea di sedano rapa e broccoli
1 Std.
Lasagne con ragù di soia (vegan e senza glutine)
2h
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1 Std. 30 Min
Melanzane ripiene di quinoa
1h 35 min
Panini ripieni di funghi cardoncello
1 Std. 15 Min
Tiramisù alle mandorle (vegan)
8u. 55min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2 Std. 20 Min
Ricotta di mandorle e anacardi
24h 40min