Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zucca
- 1500 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
Pasta frolla
- 110 g di zucchero
- 110 g di burro freddo a pezzi
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 2 uova
- 100 g di zucchero
- 20 g di miele
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 100 g di amaretti duri a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1138.5 kJ / 271.9 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 26.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Babaganoush di zucca
45 min
Banana bread (TM6)
1h 50min
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1h 40min
Brunch tedesco (muffin salati, uova strapazzate, granola e yogurt)
1h 15min
Tacchino con salsa ai mirtilli rossi
Geen beoordelingen
Waffle mele e cioccolato
1h 40min
Victoria sponge
1h 30 min
Scones ai mirtilli con burro di noci e miele
30min
Galette Bretonne
1 Std. 5 Min
Pastéis de nata
1u.
Tarte tatin
2h 30min
Torta Sacher
3h 30min