Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di funghi shiitake secchi
- 100 g di gherigli di noci
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Gruviera a pezzi
- 800 g di acqua
-
200
g di riso rosso
of 200 g di riso integrale - 220 g di cipolle a metà
- 5 spicchi di aglio
- 180 g di sedano rapa a pezzi
- 30 g di burro
- 400 g di funghi champignon cremino, a metà
- 3 uova
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 cucchiaio di bacche di ginepro
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 60 g di burro a pezzi
- 400 g di brodo vegetale
- 50 g di farina
- 2 cucchiai di salsa di soia
- ½ cucchiaino di fieno greco
- Voeding
- per 12 porzioni
- Calorieën
- 35584.9 kJ / 8505 kcal
- Eiwitten
- 490 g
- Koolhydraten
- 281 g
- Vetten
- 611 g
- Verzadigd vet
- 323 g
- Vezels
- 27 g
- Natrium
- 12178 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Misir wat (Stufato di lenticchie)
35 Min
Chili di tofu (vegan)
1 Std.
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 godz.
Lasagne di tacchino con crema di zucca
1h 40min
Minestra di verdure e ceci con chorizo
30 min
Crostata salata di verdure (vegan)
1h 5min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1 Std.
Moussaka di lenticchie
1 Std. 30 Min
Svizzere vegan
1 Std.
Pranzo probiotico multicolor
35 Min
Curry di verdure all'indiana (Bimby Friend)
50 min
Melanzane ripiene di quinoa
1 Std. 35 Min