Polpettone vegetariano con salsa Gravy

Polpettone vegetariano con salsa Gravy

4.3 15 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
12 porzioni

Ingrediënten

  • 10 g di funghi shiitake secchi
  • 100 g di gherigli di noci
  • 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di Gruviera a pezzi
  • 800 g di acqua
  • 200 g di riso rosso
    200 g di riso integrale
  • 220 g di cipolle a metà
  • 5 spicchi di aglio
  • 180 g di sedano rapa a pezzi
  • 30 g di burro
  • 400 g di funghi champignon cremino a metà
  • 3 uova
  • 1 cucchiaino di timo secco
  • 1 cucchiaio di bacche di ginepro
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato
  • 60 g di burro a pezzi
  • 400 g di brodo vegetale
  • 50 g farina
  • 2 cucchiai di salsa di soia
  • ½ cucchiaino di fieno greco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 12 porzioni

Natrium 12178 mg
Eiwitten 490 g
Calorieën 35584.9 kJ / 8505 kcal
Vetten 611 g
Vezels 27 g
Verzadigd vet 323 g
Koolhydraten 281 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...