Quiche Lorraine (senza glutine)

Quiche Lorraine (senza glutine)

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
8 fette

Ingrediënten

  • 50 g di Gruviera a pezzi
Impasto
  • 75 g di burro a dadini (1-2 cm) e poi congelato per 30 minuti + q.b.
  • 100 g di farina senza glutine + q.b.
  • 50 g di amido di mais (maizena)
  • 50 g di acqua, fredda
  • 5 g di sale
Ripieno
  • 150 g di pancetta a cubetti
  • 4 uova
  • 50 g di latte
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Natrium 575.7 mg
Eiwitten 9.5 g
Calorieën 1320.2 kJ / 315.5 kcal
Vetten 24.8 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 12.3 g
Koolhydraten 14.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...