Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 50 g di semi di zucca, tostati + q.b. per servire
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 80 g di olio extravergine di oliva
Crostini di pane
-
40
g di olio extravergine di oliva
of 40 g di olio di oliva - 250 g di pane, a dadini (2 cm)
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
- 1 cucchiaino di sale
Verdure e fagioli
- 2 - 3 spicchi di aglio, a metà
-
20
g di olio extravergine di oliva
of 20 g di olio di oliva -
200
g di cipolla marrone, a spicchi
of 200 g di cipolla rossa, a spicchi - 300 g di acqua
- 400 g di zucca Butternut, la polpa, a fette (1 cm)
- 400 g di pastinaca, la polpa, a fette (1 cm)
- 240 g di fagioli bianchi di Spagna, sgocciolati
Terminare la preparazione
- 150 g di foglie di spinaci freschi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3555.3 kJ / 849.8 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 82.8 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 15.5 g
- Natrium
- 1.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di barbabietole e lenticchie
30min
Borscht
25 Min
Muhammara (di Lorenzo Biagiarelli)
10 Min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1 Std. 15 Min
Garam Masala
20 Min
Curry vegetariano
35min
Sundal di ceci
6 Std. 45 Min
Ramen (vegan)
1 Std. 50 Min
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25 Min
Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta
50min
Harissa
25 Min
Tzatziki
20 Min