Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla a pezzi
- 30 g di gherigli di noci
- 2 datteri denocciolati a metà
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 40 g di salsa di soia
- 30 g di olio di sesamo
- 10 g di peperoncino rosso secco
- 15 g di semi di sesamo
- 30 g di sciroppo di agave
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1230 g di acqua
- 100 g di cicoria a pezzi (2 cm)
-
200
g di spaghettini cinesi
of 200 g di pasta integrale tipo farfalle - 50 g di spinaci baby freschi
- 100 g di carota, pelata e tagliato a strisce sottili
- 100 g di polpa di avocado a cubetti (1,5 cm)
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 200 g di tempeh a cubetti (1 cm)
- 20 g di semi di zucca
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 2898.3 kJ / 692.8 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 71.5 g
- Vetten
- 38.5 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 0.7 mg
Alternatieve recepten
Patate dolci con ragù vegetariano e Feta
45 min
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13 Std.
Riso Kashmiri
30 min
Melanzane al curry (vegan)
50 min
Smoothie barbabietola e lamponi
10 Min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1u. 15min
Bevanda di amaranto
35 min
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20 min
Patate dolci ripiene (vegan)
1 Std. 50 Min
Ramen (vegan)
1 Std. 50 Min
Zuppa di tofu e verdure
50 min
Cavolfiore tikka masala
30 min