Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a metà
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 80 g di peperone rosso a pezzi (2 cm)
- 6 rametti di coriandolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio di oliva
- 350 g di carne trita mista
-
1
dado per brodo di carne
of 1 cucchiaino di dado per brodo di carne - 1 cucchiaino di garam masala (miscela di spezie indiane)
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- ¼ cucchiaino di peperoncino di cayenna secco
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di farina tipo 00
- 70 g di acqua
- 500 g di pasta fillo (o pasta indiana per samosas) pronta
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 552 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Patate dolci e chili di fagioli neri
40min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40min
Pollo karaage con salsa di soia aromatizzata
30min
Chili con carne
1h 20min
Nachos gratinati
1小时
Tacos di gamberoni "al pastor"
35min
Wraps di lattuga con pollo
1小时
Pollo marinato servito con guacamole al lime
2h 20 min
Bao di maiale con uova di quaglia (Banh bao)
3hod.
Patate dolci ripiene (vegan)
1 Std. 50 Min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 godz. 30 min
Empanadas di carne
1 Std. 10 Min