Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a metà
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 80 g di peperone rosso a pezzi (2 cm)
- 6 rametti di coriandolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio di oliva
- 350 g di carne trita mista
-
1
dado per brodo di carne
of 1 cucchiaino di dado per brodo di carne - 1 cucchiaino di garam masala (miscela di spezie indiane)
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- ¼ cucchiaino di peperoncino di cayenna secco
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di farina tipo 00
- 70 g di acqua
- 500 g di pasta fillo (o pasta indiana per samosas) pronta
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 552 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 godz. 30 min
Cavolfiore tikka masala
30 Min
Patate dolci e chili di fagioli neri
40min
Ala hodi (Patate al curry)
40min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1óra 40p
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Pad thai (per 1 persona)
35min
Samosas di verdure
1óra 10p
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h
Empanadas di pollo argentine
4h
Pad thai
45min
Empanadas di carne
1óra 10p