Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 5 uova
Ripieno delle empanadas
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cipolle a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle (1 cm)
- 60 g di olive verdi denocciolate a pezzi
- 400 g di filetti di petto di pollo, senza pelle a pezzi (2-3 cm)
Empanadas
- 390 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di aceto (optioneel)
- 1 tuorlo d'uovo sbattuto
- Voeding
- per 20 pezzi
- Calorieën
- 15331 kJ / 3663 kcal
- Eiwitten
- 187 g
- Koolhydraten
- 307 g
- Vetten
- 187 g
- Verzadigd vet
- 85 g
- Vezels
- 25.9 g
- Natrium
- 5238 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40 min
Pita
4 Std.
Empanadas di pollo argentine
4 Std.
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50 menit
Burrito
1j 30 menit
Okonomiyaki
1j
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 godz. 35 min
Involtini primavera
1 Std. 15 Min
Condimento per caesar salad
10 min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1 godz. 5 min
Empanadas di carne
1h 10 min
Gyoza
1j