Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di gherigli di noci
- 50 g di burro
- 200 g di pera Williams, sbucciata e a cubetti (1 cm)
- 40 g di pomodori secchi a metà
- 400 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di noce moscata in polvere
Salsa
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di burro
-
5
g di farina tipo 00
of 5 g di amido di mais (maizena) - 180 g di brodo vegetale
-
200
g di Champagne
of 200 g di spumante - 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di granatina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2942.5 kJ / 703.3 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 58.3 g
- Vetten
- 40.3 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1121.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50min
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1u. 30min
Bon bon di marzapane
1u. 50min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1u.
Casetta di pan di zenzero
Geen beoordelingen
Arroz de marisco
1h 10 min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1h 20min
Lasagna autunnale
2u.
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2u.
Chimichurri - salsa alle erbe argentina
3h 10min
Sandwich di panettone con vitello tonnato
Geen beoordelingen
Baccalà alla mediterranea
1u. 30min