Empanadas funghi e peperoni (vegan)

Empanadas funghi e peperoni (vegan)

4.7 13 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
12 pezzi

Ingrediënten

  • 400 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 220 g di acqua tiepida
  • 7 g di lievito di birra disidratato (1 bustina)
  • 35 g di olio di oliva + q.b.
  • 1 ½ cucchiaino sale
  • 50 g di cipolla a metà
  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 150 g di peperone rosso a pezzi
  • ½ cucchiaino di salsa harissa
  • 100 g funghi freschi
  • 20 g di concentrato di pomodoro
  • farina

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 149.7 mg
Eiwitten 2.6 g
Calorieën 346.7 kJ / 82.9 kcal
Vetten 1.8 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 14.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...