Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 160 g di acqua + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 120 g di strutto
- 360 g di farina tipo 00 + q.b.
Ripieno
-
500
g di carne trita di montone
of 500 g di carne trita di manzo - 1 cucchiaino di macis
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di brodo di carne
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
Salsa alle cipolle
- 160 g di cipolle a pezzi
- 100 g di burro a pezzi
- 30 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di brodo di carne
- 10 g di brandy
- 30 g di panna (min. 30% di grassi) (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 4559.4 kJ / 1089 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 79.5 g
- Vetten
- 67.6 g
- Verzadigd vet
- 31.9 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 381.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo
1 Std.
Miniroscón de Reyes (ciambelline spagnole del Re)
3 Std.
Baozi brasati
1h 30min
Älpler Magronen (maccheroni montanari)
45 Min
Crema alla polpa di granchio
10 Min
Panna acida
Nenhuma avaliação
Festival (frittelline giamaicane)
1h 30min
Pulled Pork con panini al vapore
3 Std.
Muffin di pane al mais e formaggio (senza glutine)
45 Min
Corn bread (pane di mais)
1h 30min
Vichyssoise
6 Std.
Panini al formaggio brasiliani (senza glutine)
1 Std. 10 Min