Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 160 g di acqua + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 120 g di strutto
- 360 g di farina tipo 00 + q.b.
Ripieno
-
500
g di carne trita di montone
of 500 g di carne trita di manzo - 1 cucchiaino di macis
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di brodo di carne
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
Salsa alle cipolle
- 160 g di cipolle a pezzi
- 100 g di burro a pezzi
- 30 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di brodo di carne
- 10 g di brandy
- 30 g di panna (min. 30% di grassi) (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 4559.4 kJ / 1089 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 79.5 g
- Vetten
- 67.6 g
- Verzadigd vet
- 31.9 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 381.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sfincione favarese
3 Std.
Feijoada
6 Std.
Burrito
1 Std. 30 Min
Chutney di mango
20 Min
Tarallini fritti al miele e mandarini
2 Std.
Tortina arancia e cioccolatini
2h 30min
Pierogi di manzo (ravioli polacchi)
1h
Churros
40 Min
Ghirlanda di pasta con verdure arrosto
1h 40 min
Tortine in vasetto
1h
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1h 20 min
Panini alla birra e formaggio Cheddar
3 Std. 15 Min