Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 550 g di farina tipo 0
- 135 g di burro freddo a tocchetti
- 135 g di strutto
- 1 pizzico di sale
- 160 g di acqua fredda
Ripieno
- 140 g di cipolle in quarti
- 400 g di carne trita di manzo
- 100 g di rape a tocchetti (1 cm)
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 50 g di burro a tocchetti
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3421.3 kJ / 818.5 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 48.8 g
- Verzadigd vet
- 23.3 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 650 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Beans
14h 5min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1h 40min
Nachos
1h
Joulutorttu (Biscotti natalizi finlandesi)
1h
Waffles di patate dolci con salsa di pomodoro
1h
Polpette di agnello
55 Min
Pane all'aglio
20 min
Victoria sponge fragole e limone
4h 30min
New York cheesecake allo skyr (senza glutine)
7 Std. 30 Min
Blinis con prosciutto di Praga
1h
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1h 30min
Torta di crêpes tiramisù
6h 30min