Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 50 g di latte
- 130 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 15 g di olio di oliva + q.b.
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
Misto di spezie Baharat
- 100 g di pepe bianco in grani
- 1 cucchiaio di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di chiodi di garofano
- 15 semi di cardamomo
- 2 cucchiaini di cannella in polvere
Ripieno agli spinaci
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 100 g di cipolle in quarti
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di sommacco
- 1 cucchiaino di salsa harissa
- 20 g di olio di oliva
- 100 g di acqua
- 600 g di foglie di spinaci freschi
- 30 g di pinoli sgusciati
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1333 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoni vegetariani
1h 50 min.
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50 min.
Torta di uva
3 Std.
Crocchette di melanzane agli anacardi e sesamo
40min
Sushi misto (per 1 persona)
10 Std. 30 Min
Mini éclair ai lamponi
3 Std.
Blinis alle erbe aromatiche e caprino
1h
Croissant integrale con mousse al salmone
5h 30min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55min
Blueberry cupcake
1h 55 min
Sushi allo spada affumicato
55min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h