Dessert pesche e arance con mousse al formaggio
TM5 TM6

Dessert pesche e arance con mousse al formaggio

4.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Composta di pesche

  • ½ arancia, preferibilmente biologica solo la scorza (senza la parte bianca)
  • 40 g di stevia
  • 300 g di pesca, a dadini
  • 1 bustina di gelatina neutra

Crema al formaggio

  • 40 g di cioccolato fondente (75% di cacao)
  • 150 g di panna, qualsiasi tipo fresca
  • ½ cucchiaino di cannella in polvere
  • 20 g di stevia
  • 200 g di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1465 kJ / 350 kcal
Eiwitten
10 g
Koolhydraten
15 g
Vetten
27 g
Vezels
2.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten