Brisket di manzo sottovuoto

Brisket di manzo sottovuoto

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u. 25min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 600 - 800 g di punta di petto di manzo in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 79 mg
Eiwitten 30 g
Calorieën 1916 kJ / 458 kcal
Vetten 38 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 17 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...