Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 800 g di punta di petto di manzo, in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 79 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 godz. 30 min
Spalla di maiale sottovuoto
12hod. 25min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di sedano rapa all'arancia
2 godz. 30 min
Guancia di maiale sottovuoto
8 Std. 30 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Gamberi in agrodolce sottovuoto
1h 15min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min