Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 800 g di punta di petto di manzo, in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 79 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2u. 10min
Pere sottovuoto alla cannella
2 Std. 5 Min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Asparagi sottovuoto
50min
Contorno di patate sauté sottovuoto
2u.
Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto
9h 30min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h