Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 800 g di punta di petto di manzo, in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 79 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30 min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9 Std.
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20 min
Brasato di cervo al vino rosso e cioccolato di Antonia Klugmann
4h 30 min
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2h 55min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2u. 40min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h