Compatibele versies
Pollo all'angolana con arachidi e polenta (Muamba de ginguba)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pollo all'angolana con arachidi
- 150 g di arachidi tostate non salate
- 300 g di okra fresca (o gombo)
- 2 limoni, preferibilmente biologici, il succo spremuto fresco
- 100 g di pomodoro a pezzi
- 100 g di cipolla a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 500 g di acqua
- 1200 g di carne di pollo, senza pelle e disossata, a pezzi (2-3 cm)
- 2 cucchiaini di sale
- 2 cucchiaini di peperoncino Gindungo
Polenta
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 250 g di farina di mais gialla precotta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3004.2 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gulash tirolese
1ωρ. 30 λεπτ.
Goulash ungherese
1 godz. 45 min
Riso pilaf con vitello
1 godz. 50 min
Spezzatino alla birra scura
13 Std. 30 Min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1ωρ. 10 λεπτ.
Pasta con Chicken Tikka Masala
45min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1ωρ. 30 λεπτ.
Riso rosso con spezzatino di maiale al curry
1h 5min
Goulash alla birra doppio malto
1h 15min
Minestra di pane e lenticchie
55 min
Dulce de leche
3 Std.
Feijoada
6h