Compatibele versies
Pollo all'angolana con arachidi e polenta (Muamba de ginguba)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pollo all'angolana con arachidi
- 150 g di arachidi tostate non salate
- 300 g di okra fresca (o gombo)
- 2 limoni, preferibilmente biologici, il succo spremuto fresco
- 100 g di pomodoro a pezzi
- 100 g di cipolla a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 500 g di acqua
- 1200 g di carne di pollo, senza pelle e disossata, a pezzi (2-3 cm)
- 2 cucchiaini di sale
- 2 cucchiaini di peperoncino Gindungo
Polenta
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 250 g di farina di mais gialla precotta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3004.2 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane per toast
16 Std.
Tris di cioccolato
4h
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Chili con carne
40 min
Crème caramel
2h 45min
Zuppa di pesce misto
40 min
Salmone con miso e salsa gochujiang piccante
7h 30min
Colorare le uova di verde
Geen beoordelingen
Gelatine di soia al caffè
4h
Calulu di pesce
50 min
Marmitako
50 min
Terrina di maiale e pollo al foie gras con chutney di fichi al Porto
10 godz. 30 min