Compatibele versies
Bolinhos de bacalhau (crocchette portoghesi di baccalà)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 250 g di baccalà ammollato e dissalato senza pelle, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 2 chiodi di garofano
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 100 g di cipolla, a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante piccolo, senza semi
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 uova
- 150 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- ½ cucchiaino di sale
- olio di arachidi q.b. per friggere
- maionese q.b. per servire
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 210.6 kJ / 50.3 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 0.7 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 73.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla livornese
35min
Caldo freddo di risotto al baccalà
1 Std. 20 Min
Baccalà alla mediterranea
1 Std. 30 Min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1 Std.
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40min
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Canapè di granchio con crema coriandolo e menta
1 Std. 10 Min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà mantecato alla veneziana
40min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min