Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno ai fagioli mungo
- 90 g di fagioli mungo secchi
- 1210 g di acqua + q.b.
- 30 g di zucchero
- 50 g di cocco disidratato grattugiato
Impasto
- 250 g di riso glutinoso
- 100 g di riso
- 100 g di zucchero
- 200 g di acqua + q.b.
- 2 cucchiai di lievito in polvere
- 30 g di fiocchi di patate
- 100 g di semi di sesamo
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 828 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di carne con macco di fave (Bimby Friend)
40 Min
Crocchette di Cecina di Leon e formaggio di capra
9 Std. 20 Min
Salsa allo yogurt di soia e sciroppo d'agave (vegan)
15min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 godz. 50 min
Pentolata di riso e zucca
50 Min
Tomaselle liguri
1 godz. 30 min
Bowl vegan con quinoa e verdure
1h 20min
Pane in padella
18 Std.
Riso all'aneto, fagioli di Lima e melograna
45min
Il mio 1° yogurt
9h 10 min
Pentolata di riso e zucca (2 porzioni)
50 Min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8h 50min