Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 400 g di carne trita di maiale
- 1 cucchiaino di sale
- 15 g di zucchero
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di olio di sesamo tostato
- 15 g di salsa di soia
- 50 g di acqua
Impasto
- 250 g di acqua
- 15 g di zucchero
- 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
- 500 g di farina (9-10 g di proteine)
- ½ cucchiaino di sale
- 5 g di olio di arachidi
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio di arachidi
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di semi di sesamo
- 15 g di cipollotto a rondelle
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 640.4 kJ / 153.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 124 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min
Empanadas di pollo argentine
4 Std.
Salmone teriyaki
50 Min
Chili con carne a Cottura Lenta
4h 30 min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Pollo katsu con curry e riso
1h 40min
Bao di maiale con uova di quaglia (Banh bao)
3 Std.
Empanadas di pollo e peperoni
2 godz. 30 min
Zuppa di pesce con latte di cocco e riso (Bimby Friend)
30 Min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h
Cous cous marocchino
50 Min
Baozi di maiale al vapore
2 Std. 10 Min