Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi

Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
16 pezzi

Ingrediënten

Maionese al wasabi
  • 250 g olio di semi di girasole
  • 1 uovo
  • 2 tuorli
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 1 pizzico di polvere di wasabi (1 g), stemperato in 5 g di acqua
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
Gamberi in pasta kataifi
  • olio di arachidi q.b.
  • 16 gamberi crudi sgusciati puliti del filo intestinale
  • 150 g di pasta kataifi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 121.4 mg
Eiwitten 6.3 g
Calorieën 892.8 kJ / 213.4 kcal
Vetten 18.9 g
Verzadigd vet 1.9 g
Koolhydraten 4.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...