Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maionese al wasabi
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 2 tuorli
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di polvere di wasabi (1 g), stemperato in 5 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaino di sale
Gamberi in pasta kataifi
- olio di arachidi q.b.
- 16 gamberi crudi sgusciati, puliti del filo intestinale
- 150 g di pasta kataifi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 892.8 kJ / 213.4 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Natrium
- 121.4 mg
Alternatieve recepten
Eggs Benedict (Cuoci uova)
30min
Salsa olandese (TM6)
15min
Katsu curry
1h 30min
Petti di pollo al peperoncino e lime con riso di cavolfiore
1h 10min
Buddha bowl riso, verdure e pollo (TM6)
1h
Arepas al formaggio
30min
Frittelle di pane speziate con salsa Tzatziki
1h
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
45min
Fajitas con pollo e funghi (TM6)
1h
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo (TM6)
1h
Uovo barzotto con salsa bernese al finocchietto, fave, pancetta e pane croccante all’aglio (di Chef in Camicia)
1h
Curry di gamberi con riso basmati (Bimby Friend)
35 Min