Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maionese al wasabi
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 2 tuorli
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di polvere di wasabi (1 g), stemperato in 5 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaino di sale
Gamberi in pasta kataifi
- olio di arachidi q.b.
- 16 gamberi crudi sgusciati, puliti del filo intestinale
- 150 g di pasta kataifi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 892.8 kJ / 213.4 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Natrium
- 121.4 mg
Alternatieve recepten
Maionese ai peperoni
15 min
Curry di gamberi con riso basmati (Bimby Friend)
35 min
Tempura di verdure
25min
Salsa ai mirtilli rossi
30 min
Soufflé cioccolato e arancia
45 min
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1h 30min
Antipasto misto di mare con grissini
3h 30 min
Pepata di cozze
55 min
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
45 min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1 godz. 20 min
Baccalà mantecato alla veneziana
40min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min