Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maionese al wasabi
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 2 tuorli
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di polvere di wasabi (1 g), stemperato in 5 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaino di sale
Gamberi in pasta kataifi
- olio di arachidi q.b.
- 16 gamberi crudi sgusciati, puliti del filo intestinale
- 150 g di pasta kataifi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 892.8 kJ / 213.4 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Natrium
- 121.4 mg
Alternatieve recepten
Uova barzotte su pan brioche con salmone affumicato
5sa 30 dk
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40min
Salsa piccante agrumi e coriandolo
20 min
Paella de marisco
1h 20min
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
45 min
Tartare di palamita con cipolle caramellate, miele e succo di limone
50 min
Kibbeh con salsa allo yogurt
1h
Lasagna di gamberi monoporzione
1 godz. 30 min
Gyoza
1h
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1 godz. 30 min