Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di mandorle pelate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
50
g di olive nere denocciolate di Gaeta
of 50 g di olive taggiasche denocciolate - 270 g di farina tipo 00
- 70 g di vino bianco
- 30 g di acqua
- 30 g di burro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 238 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 3.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Taralli alla pizzaiola
45 Min
Crackers ai 6 semi
40 dk
Taralli al verde
1 godz. 20 min
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9 Std.
Crackers di mais
3h
Taralli zenzero e curcuma
1sa
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2 Std. 30 Min
Taralli alla cipolla e uvetta
1h 35min
Gnocchi di riso venere con ragù di mormora
1sa 30 dk
Crackers di riso
3h 10 min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2h
Crackers integrali arancia e salvia
2 Std. 40 Min