Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di acqua tiepida
- 125 g di farina di mais tipo fioretto
- 70 g di farina integrale
- 125 g di farina tipo 00
- 2500 g di acqua
- 60 g di succo di limone
- 150 g di acqua bollente
- 2 g di bicarbonato di sodio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 789.5 kJ / 188.7 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 0.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2h
Zighinì
8h
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1h 40 min.
Cipolle e aglio dorati
20 Min
Scalogno insaporito (250 g)
20 Min
Caramelle toffee
2h
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Injera (Pane etiope)
48h 25min
Garam Masala
20 Min
Lagane all'uovo con mosto cotto (Lagana chiapputa)
Geen beoordelingen
Injera (pane eritreo fermentato)
48 Std. 35 Min
Condimento francese cremoso
Geen beoordelingen