Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 190 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
of 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina di segale
Pane
- 670 g di acqua (di cui 160 g fredda)
- 100 g di ricotta vaccina fresca, ben scolata dal siero
- 400 g di farina tipo 0 forte (almeno W320) + q.b.
- 10 g di sale
- 3 cucchiaini di erbe aromatiche secche miste (ad es. timo, origano, basilico, rosmarino)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 2 - 3 foglie di salvia fresca, lavate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 8501 kJ / 2129 kcal
- Eiwitten
- 69 g
- Koolhydraten
- 397 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 26.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alla zucca con uvetta
19h
Ghirlanda di pan brioche al farro
15 godz. 30 min
Panini croccanti
24 Std.
Baguette francese (TM6)
5h
Pane semplice
4h
Pane intrecciato timo e limone
4h
Pa Gialt (Pane giallo)
3 Std. 30 Min
Baguette integrale
5h
Pane ai semi di girasole
22h
Pane cosacco
16h
Pane morbido di farro
19h
Pane veneziano
18h 30min