Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pane
- 60 g di acqua
- 200 g latte
- 25 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 200 g di farina tipo 0
- 330 g di farina manitoba
- 1 uovo
- 30 g di burro a pezzi + q.b.
- 10 g di sale
Salsa Tonkatsu
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di zucchero di canna
- 15 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 100 g di ketchup
- 50 g di salsa Worcestershire
- 40 g di salsa di senape piccante
- 40 g di salsa di soia giapponese
- 40 g di mirin
- 20 g di aceto di riso
Lonza
- 75 g di farina tipo 00
- 120 g di Panko
- 1 uovo
- 30 g di latte
- 4 fette di lonza di maiale, alte circa 2 cm
- olio di semi di arachide q.b. per friggere
Terminare la preparazione
- 2 foglie di cavolo cappuccio a listarelle (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4373 kJ / 1045.2 kcal
- Eiwitten
- 57.4 g
- Koolhydraten
- 162.1 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 2005.7 mg