Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pane
- 60 g di acqua
- 200 g latte
- 25 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 200 g di farina tipo 0
- 330 g di farina manitoba
- 1 uovo
- 30 g di burro a pezzi + q.b.
- 10 g di sale
Salsa Tonkatsu
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di zucchero di canna
- 15 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 100 g di ketchup
- 50 g di salsa Worcestershire
- 40 g di salsa di senape piccante
- 40 g di salsa di soia giapponese
- 40 g di mirin
- 20 g di aceto di riso
Lonza
- 75 g di farina tipo 00
- 120 g di Panko
- 1 uovo
- 30 g di latte
- 4 fette di lonza di maiale, alte circa 2 cm
- olio di semi di arachide q.b. per friggere
Terminare la preparazione
- 2 foglie di cavolo cappuccio a listarelle (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4373 kJ / 1045.2 kcal
- Eiwitten
- 57.4 g
- Koolhydraten
- 162.1 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 2005.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini pan brioche con pulled pork
14 godz.
Kaiserschmarren
50min
Arroz de polvo
1h 15min
Kakuni
4h 30min
Spätzle alla grigionese
Geen beoordelingen
Mix di spezie per tacos
5 Min
Quesadillas
3 Std.
Treccine con semi di papavero
16 Std. 30 Min
Baozi brasati
1 godz. 30 min
Granola
1 godz. 40 min
Capesante su mais bianco, salamino piccante e pop corn (di Mirko Ronzoni)
45min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30min