Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g di cipolle rosse in quarti
- 8 spicchi di aglio
- 85 g di gambi di sedano a fette
- 85 g di carota, pelata e a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 230 g di pancetta affumicata a striscioline
- 140 g di prosciutto cotto affumicato a striscioline
- 280 g di fagioli cannellini secchi, ammollati per 12 ore e scolati
- 820 g di acqua
- 1 cucchiaino di mostarda
- 3 - 4 cucchiai di ketchup, a piacere
- 2 cucchiai di zucchero di canna
- 2 cucchiai di sciroppo di acero
- 2 cucchiai di concentrato di pomodoro
- 2 foglie di alloro secche
- 1 - 2 cucchiai di salsa Worcestershire
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1873 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 godz. 20 min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 Min
Chili con carne
1 godz. 20 min
Curry panang
45min
Sangria al lampone e basilico
40min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h
Daiquiri alla fragola
10 Min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Insalata messicana
2 godz. 15 min
Sopa de Ajoblanco
10 Min
Cheese naan
3 Std. 5 Min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1 godz. 25 min