Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto al granchio
- 120 g di pane a pezzi
- 80 g di peperone giallo, a pezzi
- 10 g di burro
- 40 g di cipollotto, a metà
- 1 uovo, medio (circa 60 g)
- 40 g di panna acida
- ½ cucchiaino di sale fino
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 300 g di polpa di granchio
Crema al coriandolo e menta
- 15 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 15 g di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino verde fresco, senza semi
- ½ avocado, in quarti
- 1 cucchiaio di succo di limone
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ¼ di cucchiaino di zucchero
- ¼ di cucchiaino di sale fino
- 25 g di crema di cocco, non zuccherata
- olio di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 246 kJ / 59 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guacamole allo spumante con caviale
10 Min
Elisir del tempo
10 Min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30 Min
Gelato agrodolce al cetriolo
8h 20min
Semifreddo al lime (senza lattosio)
2 Std. 30 Min
Panna cotta al frutto della passione (per 2 persone) (senza glutine)
6h 30min
Gratin di zucca spinosa e dentice
1 Std. 25 Min
Spuma di barbabietola con aringhe
1h 15min
Biscotti farciti (Alfajores argentini)
1 Std. 5 Min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Tempura di verdure
25 Min
Guacamole Tex-Mex
5 min