Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di okra fresca (o gombo)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 300 g di cipolla a pezzi
- 150 g di pomodori a pezzi
- 5 g di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate + q.b. per servire
- 1 peperoncino piccante fresco
- 100 g di olio di palma
- 200 g di melanzane a tocchetti (2 cm)
- 80 g di foglie di cavolo, a listarelle (0.5 cm)
- 50 g di spinaci freschi in foglia, a listarelle (0.5 cm)
- 1 foglia di alloro secca
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 15 g di farina
- 1200 g di filetti di cernia, senza pelle (circa 6 pezzi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1481.2 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Agnello al vino
40min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35min
Zuppa di pesce Maiorchina
45min
Mai tai
10min
Burro Montpellier
Geen beoordelingen
Ceviche di salmone
48hod. 15min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3 Std.
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30min
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1 Std. 35 Min