Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di farina di farro + q.b.
- 180 g di zucchine a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 10 g di lievito in polvere per dolci
- 2 pizzichi di sale
- 20 g di miele (vedere consigli)
- 80 g di albicocche secche denocciolate a pezzi (1 cm)
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 816 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 6.9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2 Std.
Torta di crêpes con salmone marinato
1sa 10 dk
Torta salata con melanzane e pomodoro
1h
Panini del venerdì santo (Hot cross buns)
4 Std.
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 Std.
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1h 30 min.
Melanzane ripiene di quinoa
1h 35 min.
Crostata di verdure provenzale
1h 20min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1h 40min