Compatibele versies
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roti al cocco
- 350 g di farina + q.b.
- 200 g di cocco fresco tritato (vedere consigli)
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 2 cucchiai di olio + q.b.
- 100 g di acqua, tiepida
Manzo al lemon grass
- 750 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi, (3 cm circa)
- 2 cucchiaini di sale
- 2 - 4 cucchiaini di pepe nero macinato, a piacere
- 1 cucchiaio di coriandolo in polvere
- 2 cucchiaini di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 3 spicchi di aglio
- 1 cm di radice fresca di zenzero, pelata
-
3 - 5
peperoncini "occhio d'uccello", freschi, privati dei semi a piacere
of 3 - 5 di peperoncini rossi piccanti, freschi, privati dei semi a piacere - 2 cipolle dorate, in quarti
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 8 foglie di curry fresche
- 2 foglie di pandano, annodate
- 2 cucchiai di aceto di vino bianco
- 1 gambo di lemon grass, a metà
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 270 g di crema di cocco
- 1 cucchiaio di ghee, burro chiarificato
- 1 lime, a spicchi per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3054 kJ / 727 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1u.
Pollo speziato alle arachidi
50min
Gamberi in salsa speziata
40min
Riso Kashmiri
30min
Tacos di pollo "al pastor"
50min
Samosas di verdure
1h 10min
Cheese naan
3 godz. 5 min
Pane Naan con cipolla e cumino
2h 25min
Verdure al curry
1u.
Guacamole Tex-Mex
5 Min
Manzo teriyaki con riso
1h 50min
Baozi di maiale al vapore
2h 10min