Compatibele versies
Crema alla lavanda con cereali croccanti al burro di arachidi (di Mirko Ronzoni)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di latte intero
- 250 g di panna fresca liquida
- 1 cucchiaio di fiori di lavanda freschi o secchi
- 150 g di zucchero
- 5 tuorli d'uovo
- 30 g di frumina (amido di frumento)
- 200 g di cioccolato fondente a pezzi
- 1 cucchiaio di burro di arachidi
- 200 g di corn flakes
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4054 kJ / 969 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 120 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
3h 30min
Crema al caramello salato
1h 10min
Chutney di barbabietola e crema al rafano
50min
Éclair all'arancia
7 Std.
Salsa ai fichi, zenzero e sciroppo d'acero
40min
Crema di pesche caramellate e cannella
2h 15 min
Crema di nocciole bianca
15min
Salsa melanzane e mandorle
25min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40 min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30 min
Budino al cocco
3h 15min