Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 140 g di acqua
- 300 g di farina chapati
- 30 g di ghee, burro chiarificato
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno al cavolfiore
- 10 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di radice fresca di zenzero, a rondelle (2 mm)
- 1 - 2 peperoncini verdi freschi, con o senza semi, a piacere
- 20 g di ghee, burro chiarificato + q.b. per cuocere
- ¼ di cucchiaino di semi di cumino
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1160 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di cavolo al curry
50 menit
Zuppa di piselli secchi
1j 25 menit
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1j
Lenticchie all'indiana
35 Min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 menit
Piadine burro e erbe
35 Min
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4j 30 menit
Salsa greca
10 min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2h 40 min
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Pane Naan con cipolla e cumino
2 godz. 25 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3sa