Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 140 g di acqua
- 300 g di farina chapati
- 30 g di ghee, burro chiarificato
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno al cavolfiore
- 10 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di radice fresca di zenzero, a rondelle (2 mm)
- 1 - 2 peperoncini verdi freschi, con o senza semi, a piacere
- 20 g di ghee, burro chiarificato + q.b. per cuocere
- ¼ di cucchiaino di semi di cumino
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1160 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maionese vegana
15 min
Pane Naan con cipolla e cumino
2 Std. 25 Min
Chili di tofu (vegan)
1hod.
Polpette di pane e seitan con cipolle stufate
55 Min
Tofu in crosta di sesamo
20 min
Empanadas funghi e peperoni (vegan)
1 Std. 20 Min
Veg-burger (vegan)
1 Std. 10 Min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1hod.
Patate dolci ripiene (vegan)
1h 50min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1hod. 30min
Pane di soia con i semi (vegan)
5 Std.
Formaggio vegano
6h 40min