Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di melanzane a dadini (2 cm)
- 250 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 700 g di bocconcini di carne di agnello (3-4 cm)
- 1 cucchiaio di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 20 g di aceto balsamico
- 125 g di yogurt greco bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2888 kJ / 690 kcal
- Eiwitten
- 33.2 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 55.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Borscht
25 Min
Goulash ungherese
1 Std. 45 Min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1 godz. 40 min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30 min
Taktouka (Insalata marocchina)
30 min
Purè di patate e chorizo
50 min
Costine marinate al finocchio e curcuma con cipolline
12 Std. 55 Min
Stufato di agnello
2 Std.
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1h
Chutney al cocco e coriandolo
45 min
Stufato di agnello con paprika
50 min
Vitello piccante con peperoni e prezzemolo
35min