Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Trito per gratinatura
- 30 g di pane raffermo (senza grassi animali)
- 50 g di semi di girasole
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero in polvere
Besciamella vegana al pomodoro
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di bevanda di soia, senza zuccheri aggiunti
- 130 g di concentrato di pomodoro
- 40 g di farina integrale
- 8 foglie di basilico fresco, lavate
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
Pasta
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca, tipo mezzi rigatoni (cottura 14 minuti)
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva + q.b.
Termine della preparazione
- 250 g di piselli in scatola, sgocciolati (peso netto)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2155 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 66.9 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Ragù alla soia (vegan)
40min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50 min.
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40min
Crêpes (vegan)
1h
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 Std. 10 Min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1h 30min
Veg-burger (vegan)
1 Std. 10 Min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Ragù di tempeh
30min