Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Trito per gratinatura
- 30 g di pane raffermo (senza grassi animali)
- 50 g di semi di girasole
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero in polvere
Besciamella vegana al pomodoro
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di bevanda di soia, senza zuccheri aggiunti
- 130 g di concentrato di pomodoro
- 40 g di farina integrale
- 8 foglie di basilico fresco, lavate
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
Pasta
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca, tipo mezzi rigatoni (cottura 14 minuti)
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva + q.b.
Termine della preparazione
- 250 g di piselli in scatola, sgocciolati (peso netto)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2155 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 66.9 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Crostata di zucchine (vegan)
1j 50 menit
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1h 10min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1h 25min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3h
Pasta al forno vegetariana
40min
Roll vegetariani
45min
Polpettone di seitan
50min
Carbonara di seitan
40min
Budino al cacao (vegan)
6hod. 20min
Tartufini alle mandorle (vegan)
55min
Praline al cacao e amaranto (vegan)
1h 20min