Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red sauce
- 200 g extra virgin olive oil
- 80 g rusk, cut in small pieces
- 2 red capsicums, cut in pieces
- 10 g garlic cloves
- 15 g red wine vinegar
- 100 g water
- 1 tsp ground black pepper
- 2 tsp salt
Green sauce
- 200 g fresh coriander leaves, plus extra for garnishing
- 2 green capsicums, cut in pieces
- 15 g garlic cloves
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g extra virgin olive oil
- 10 g white wine vinegar
Mini potatoes
- 500 g baby potatoes, with skin
- 600 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1446 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Geen beoordelingen
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1h 50min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Japanese sizzling hotplate tofu
45 Min
Stir Fried Potato Shreds
20 Min
Chicken Congee
1h 30min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 Min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15 Min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20 min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13 Std.