Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red sauce
- 200 g extra virgin olive oil
- 80 g rusk, cut in small pieces
- 2 red capsicums, cut in pieces
- 10 g garlic cloves
- 15 g red wine vinegar
- 100 g water
- 1 tsp ground black pepper
- 2 tsp salt
Green sauce
- 200 g fresh coriander leaves, plus extra for garnishing
- 2 green capsicums, cut in pieces
- 15 g garlic cloves
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g extra virgin olive oil
- 10 g white wine vinegar
Mini potatoes
- 500 g baby potatoes, with skin
- 600 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1446 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min
Tuna Pasta
30 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 Std. 30 Min
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 Min
Oat and Pomegranate Overnight Oats
12 Std.
Vegan Mushroom Bowls
1h 20min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1h 45 min
Bulgur Wheat
35 Min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min