Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red sauce
- 200 g extra virgin olive oil
- 80 g rusk, cut in small pieces
- 2 red capsicums, cut in pieces
- 10 g garlic cloves
- 15 g red wine vinegar
- 100 g water
- 1 tsp ground black pepper
- 2 tsp salt
Green sauce
- 200 g fresh coriander leaves, plus extra for garnishing
- 2 green capsicums, cut in pieces
- 15 g garlic cloves
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g extra virgin olive oil
- 10 g white wine vinegar
Mini potatoes
- 500 g baby potatoes, with skin
- 600 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1446 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Potato and Celeriac Gratin
1h 10min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Sous-vide Ossobuco
12h 40 min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 Min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Sous-Vide Turkey Breast
3h
Seafood Marinade
5 min
Spaghetti Vongole
40 Min
Key Lime Madeleines
2h 35 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13sa 15 dk
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55 min