Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le potiron
- 2 potirons (de petite taille)
- huile d'olive, pour la cuisson au four
- sel, pour la cuisson au four
Le millet
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de millet en grains
- 60 g de raisins secs
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 ½ c. à café de bouillon de légumes en pâte
- 50 - 60 g d'olives noires dénoyautées, coupée en tranches
- 2 - 3 pincées de poivre moulu
Le pesto noisette-brocoli
- 100 g de noisettes
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 400 g de brocolis, détaillés en bouquets
- 10 g de feuilles de basilic frais
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4417.2 kJ / 1055.8 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 128.9 g
- Vetten
- 52.6 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 14.4 g
- Natrium
- 1371 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuisson du quinoa
30 Min
Risotto aux champignons
30 Min
Bolognaise de soja
40min
Porridge salé aux tomates et au basilic
20min
Ragoût de légumes et seitan à la vietnamienne, riz au jasmin
55min
Pain aux pruneaux
1h 45min
Lait d'avoine
1 Std. 10 Min
Lait de riz brun (Métrique)
10min
Quinoa et légumes d'automne au tofu
55min
Curry en poudre
15min
Boulettes végétales et sauce asiatique
1 Std. 5 Min
Baba ganoush (purée d’aubergines au tahini)
45 Min