Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de betterave crue, coupée en morceaux
- 2 échalotes, coupées en deux
- 150 g de lardons fumés
- 150 g de lentilles sèches noires (beluga) (voir "Conseil(s)")
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 20 g d'huile de noix
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 30 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à café de moutarde
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 100 g de mâche
- 70 g de roquefort, détaillé en dés
- ½ oignon rouge, finement émincé en lamelles
- 2 brins de feuilles de coriandre fraîche, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1276 kJ / 305.5 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 910.3 mg
Alternatieve recepten
Pesto de chou kale, noix et sésame
15 Min
Salade de lentilles au saumon fumé
45 min
Taboulé de sarrasin
2h 35min
Quinoa et légumes d'automne au tofu
55 min
Quinoa aux légumes verts, tomates cerise et chèvre
40 min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45 min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35 min
Salade de sarrasin
25 min
Sarrasin avec champignons
25 min
Salade de lentilles au poulet et raisin, sauce aigre-douce
35 min
Buddha bowl d'automne
1h 5min
Salade de chou blanc et chou rouge
15 Min